Van belang voor het kunnen geven van een prijsindicatie zijn het formaat, de kleur, (denk aan fullcolor, black&grey, duotoon of slechts één kleur). Ook spelen het gehalte van realisme, de gedetailleerdheid, de eenvoud of de ingewikkeldheid van een patroon een grote rol in de uiteindelijke prijsindicatie.

 

75 euro p/u

De gemiddelde prijs van het tatoeëren is € 75,- per uur. De prijs is inclusief het opzetten van de tekening op het lichaam, het voorbereiden van de steriele spullen, het verzorgen van een aseptische en hygiënische ruimte en het tatoeëren zelf.

 

Indicatie

De basisprijs voor het zetten van een tattoo is € 75,- dit is onafhankelijk van eerder genoemde factoren. Voor het maken van een uniek ontwerp wordt een vanaf-prijs van € 50,- in rekening gebracht. Ook voor het maken van een vervolgafspraak, nadat je een tattoo hebt uitgezocht, zonder dat hiervoor een speciaal ontwerp moet worden gemaakt, wordt een aanbetaling gevraagd. Voor tattoos onder de € 500,- is dat € 50,-, voor tattoos boven de € 500,- is dat een derde deel van het overeengekomen totaalbedrag.

Het eventueel bijwerken van de tattoo (mits dit nodig is) moet gebeuren na 5 weken en binnen 2 maanden nadat de tattoo gezet is. Het bijwerken binnen dat tijdsbestek is gratis. Daarna zijn de kosten voor jezelf, € 75,- per uur. Kom hier op tijd mee, zodat er zo weinig mogelijk kleurverschil ontstaat.

Een afspraak kun je tot 24 uur van te voren kosteloos verzetten. Later dan deze 24 uur wordt de aanbetaling verrekend i.v.m. tijdderving. Kom je niet of wil je niet meer, dan ben je de aanbetaling kwijt. Voor een eventuele nieuwe afspraak is dan gewoon weer een nieuwe aanbetaling van toepassing.

 

Pinnen is niet mogelijk. Er is een geldautomaat aan de Markt in Obbicht.